Здравейте,
Аз също имам проблем с фамилия-разведена.От толкова четене не можах да разберах ,как правите корекцията само на фамилията с код корекция или редовни данни.
Благодаря,надявах се някой да е имал подобен случай .
Здравейте,
Моля за мнение по следния казус:
Спедитор организира транспорт на стока, която тръгва от Испания и пристига в България.Транспортната фирма (Българска фирма) издава на спедитора (Българска фирма) фактура с ДДС.Спедитора трябва да префактурира транспорта на Турска фирма-питането е по кой член без ДДС.
Благодаря предварително.
При генериране на Декл.1 и 6 за м.май, за да ги подам до 25.06-виждам, че хонорар от м.04 ,който е даден за плащане в програмата ( Омекс ) в м.05 ми се генерират отделни деклараций-чудя се как да ги подам.В декл. 6 е за м.04 и изплатен в м.05 - чудя се как да поправя коректо нещата.
Здравейте,
Граждански договор до завършване на поръчка се плаща всеки месец в зависимост от изработеното.В м.април има начислена сума ,но по грешка отбелязана за изплащане в м.май,а реално е изплатена по банка в м.април.Декл 1 и 6 се генерира сега в месец май.
Моля за съвет как да я подам?
Благодаря!
Хубав петък!
Благодаря !
Здравейте,
Какво Ви е мнението за Регата - ТРЗ програма? Бихте ли споделили коя ТРЗ програма е горе долу добра спрямо цена-качество.
Благодаря!